Serenay Sarıkaya lüks evinin kapılarını açtı...

Serenay Sarıkaya, Boğaz manzaralı lüks evinin kapılarını ilk kez bir dergi çekimi için açtı. Serenay'ın evinin en dikkat çekici detayı, leopar desenli dev kanepe oldu. Oyuncu, sosyal medyada da gündem olan kanepe için “Şimdi ona bir isim vermem gerektiğini hissediyorum” diye konuştu.

Oyuncu, Ortaköy’deki evinin kapılarını ilk kez Dubai menşeli AD Middle East dergisine açtı. Rol aldığı projelerin yanı sıra şarkıcı Mert Demir’le yaşadığı ilişki ile de adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya, bu kez eviyle gündemde.

Serenay Sarıkaya, dergideki röportajında, mimar Enis Karavil’in imzasını taşıyan evi için şöyle konuştu: “Kullanmıyorsam, sadece dekorasyon olsun diye bir şeyler veya objeler koymaktan hoşlanmıyorum. Evimin sade, basit, neredeyse boş olması gerekiyor. Etrafta görmeye tahammül edebildiğim tek şey kitaplarım. Belki masam biraz dağınık olabilir, hepsi bu.” dedi.

EVİN ORTASINDA BİR SANAT ESERİ

Fotoğraflarda en çok dikkat çeken detay, leopar desenli kanepesi oldu. Sarıkaya, kanepenin “imza parçası” olduğunu söyledi: “Evi düşünmeye başladığımda aklıma ilk gelen şey, dev bir leopar kanepe oldu. Nedenini bilmiyorum ama bu fikre takıntılıydım. Her şeyin sade olmasını istiyordum ve sadece bu kanepe benim imza parçam olacaktı. Evin ortasında neredeyse bir sanat eseri gibi. Her bir parçasıyla 360 derece bağlantı kuruyor. Eve vardığımda kendimi kanepede buluyorum! Şimdi ona bir isim vermem gerektiğini hissediyorum.”

KARANLIĞI SEVMİYORUM

Serenay Sarıkaya, “Evim kabuğumdur, kabuğuma girdiğimde güvende hissederim. Evimin güvenli alanım olduğunu hissetmek benim için çok önemliydi; karanlık, sıcacık yerleri seviyorum” dedi. Öte yandan, Serenay Sarıkaya’nın evinin en çok konuşulan detaylarından biri de devasa perdelerle çevrili yatağın tam üzerinde asılı duran ayna dikkat çekti.

Rahmi Koç iflas eden 4 yatırımını açıkladı Mazhar Alanson kızını kaybetti... Serra Sabancı, hisselerini serbest özel fona devretti Vodafone CEO'sundan küresel başarı Ünlü otel zinciri İstanbul'daki üç otelini kapattı Merkez Bankası'nın rezervlerinde yeni zirve görüldü