Skywell yeni hatchback modeli Skywell Q'yu tanıttı

Çin'in elektrikli otomobil üreticilerinden Skywell, yeni hatchback modelini tanıttı. Skywell Q ismi verilen modelin teslimatı Avrupa ve Ortadoğu'da gelecek yıl başlayacal. Skywell Q'nun ne zaman Türkiye'ye geleceği açıklanmadı.

Çin'in elektrikli otomobil üreticilerinden Skywell, Paris Otomobil Fuarında, C segmentinde yer alan yeni Hatchback modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Ulu Motor'dan yapılan açıklamaya göre, geçen yıl tanıtımı yapılan ve tasarım ödüllerine sahip "Skyhome" konseptiyle benzer çizgilere sahip olan ve "Skywell Q" olarak isimlendirilen yeni modelin Avrupa ve Orta Doğu'daki ilk teslimatlarına 2025 yılı içerisinde başlanması öngörülüyor.

Skywell'in yüzde yüz elektrikli araçlarının distribütörlüğünü üstlenen Ulu Motor, 2021'den itibaren araçları Türkiye'deki kullanıcılarla buluşturuyor.

Prof. Dr. Fuat Keyman vefat etti Emeklilere 29 Ekim'de ikramiye verilecek mi? En pahalı mahalleler açıklandı... Sucukta sakatat kullanımı tespit edildi Anadolu Efes, AB InBev'in Rusya iş kolundaki payını devralıyor BYD'nin Manisa'daki fabrika için tedarikçisi belli oldu